Doornspijk – Lageweg 10

Je bent nu hier:

Door de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk een afspraak in te plannen. Wilt u op de reservelijst of wilt u in de toekomst geïnformeerd worden over soortgelijke panden/bouwkavels? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Doornspijk, wordt te koop aangeboden deze woon wagen op een prachtig ruim perceel aan de Lageweg. Het perceel is nu bebouwd met een volgens het bestemmingsplan 'kleine woning' annex woonwagen, welke in een eenvoudige maar bewoonbare staat verkeerd.

Op het perceel (rode arcering), met een behoorlijk bouwblok (groene arcering) van ca. 565 m², is het mogelijk een "kleine woning" te bouwen. Volgens het bestemmingsplan mag dit gaan om een woning van 80 m² oppervlakte en 375 m³ (bovengronds). Let op: Met diverse uitbreidingsmogelijkheden, waarvoor geen vergunning nodig is, kan er een woning komen met een aanmerkelijk grotere inhoud. O.a. kan ook gedacht worden aan het geheel onderkelderen van de woning. De m³ inhoud van de kelder tellen niet mee voor de bovengrondse m³ inhoud.

Daarnaast mag er op het perceel 50 m² aan vergunde bijgebouwen worden gebouwd en daarnaast nog eens 20 m² vergunningsvrij bijgebouw. Al met al meer dan voldoende mogelijkheden om hier een ideaal onderkomen te realiseren zo aan de rand van de bebouwing en met uitzicht op de weilanden richting het randmeer.

Is het u / jouw droom om nog eens een nieuwe woning te bouwen? Grijp dan nu deze kans met beide handen aan!

Bijzonderheden:
Download de brochure voor de bestemmingsregels.
De overdracht zal op verzoek verkopers plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet.

Bel voor meer informatie of het plannen van een bezoek op de locatie / bezichtiging van het woonobject met ons kantoor: 0525-686063.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusVerkocht onder voorbehoud
  • Koopprijs€ 325.000,- k.k.
  • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

  • Soort objectBouwgrond
  • BouwvormNiet van toepassing
  • LiggingenAan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen

Indeling

  • Perceeloppervlakte4.640 m2
  • Inhoud0 m3

Kaart

Plattegronden

Video

Panorama

Straatbeeld 1

Straatbeeld 2

Kavel

Stel uw vraag

info@vdlindemakelaardij.nl
0525 68 60 63