Elburg – Korenmolen 38

Je bent nu hier:

Gelegen in de nieuwe wijk ''De Dijkes'' wordt te koop aangeboden deze GLOEDNIEUWE HALFVRIJSTAANDE en ENERGIENEUTRALE WONING met VERANDA en VRIJSTAANDE BERGING. De onder architectuur van Vinke Design gebouwde woning is gesitueerd op een perceel van 267 m² eigen grond, waarbij de oriëntatie van de achtertuin op het zuidwesten is; een ideale bezonning dus! De woning, die nog in aanbouw is, zal worden overgedragen aan de koper als "casco woning". Dat wil zeggen dat de koper zelf voor afwerking zoals keuken, badkamer, closets en vloer- en wandafwerking dient te zorgen, zodat het geheel naar eigen wens en smaak kan worden afgebouwd.

De woning wordt gebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen, zeer goed geïsoleerd en ook nog eens voorzien van hightech installaties, zoals vloerverwarming op alle woonlagen, plafondkoeling, een warmtepomp en een 500 liter boiler, maar liefst 75 zonnepanelen met een bruto installatie vermogen van 24.750 kWh en een energiemanagement systeem van Ecuplon (Veluwse innovatieprijs gewonnen met dit product). Dit alles zorgt er voor dat de woning in aanmerking komt voor de titel "nul-op-de-meter-woning (NOM-woning), hetgeen bij veel banken een rentevoordeel oplevert (vraag bij je bank of tussenpersoon naar de voorwaarden)! Naast vloerverwarming aan de bovenzijde van de betonvloeren zullen de plafonds (weggewerkt in onderzijde betonvloeren) worden voorzien van koeling.

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar de woning heeft maar liefst 191 m² woonoppervlakte en een inhoud van ruim 700 m³! Met een ruime woonkamer, een heerlijke woonkeuken, 4 slaapkamers op de eerste verdieping en ook mogelijkheden voor nog eens twee ruime zolderkamers, kan gezegd worden dat dit één van de ruimste halfvrijstaande woningen in de omgeving is, die hélemaal is gebouwd op de toekomst.

Ben je net zo enthousiast als wij over deze prachtige woning? Bel dan voor meer info of een bezichtiging op de bouwlocatie: 0525-686063. Of download de brochure voor meer info.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de verdieping Voor de trappen is er een stelpost opgenomen van € 2.500,-- per verdiepingstrap, incl. b.t.w.), meterkast en toiletruimte. Ruime tuingerichte woonkeuken met schuifpui naar de achtertuin. Ruime straatgerichte zitkamer. Woonkamer en woonkeuken kunnen worden afgescheiden van elkaar indien gewenst. Bijkeuken, achteringang, opstelplaats/aansluitingen voor wasapparatuur, verdeelunit vloerverwarming.

Eerste etage:
Ruime overloop, badkamer met aansluitingen voor inloopdouche en dubbel wastafelmeubel, separate toiletruimte bereikbaar via overloop, 2 ruime slaapkamers aan de voorzijde van ca. 17 m² en 14 m², 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde van ca. 11 en 11.5 m² ieder voorzien van dakkapel.

Tweede etage:
Vaste trap naar de zolderverdieping, niet ingedeelde zolderruimte die opgedeeld kan worden in twee ruime slaapkamers, daglicht toetreding via een raam in de kopgevel en twee gekoppelde tuimel dakramen (ter grootte van een zonnepaneel), berging, opstelling installaties (warmtepomp binnenunit, 500 liter boiler). De berging zal worden voorzien van de scheidingswanden. De zolder zal verder onafgewerkt en zonder wanden worden opgeleverd. De buitenunit van de warmtepomp (lucht-water warmtepomp) is slim weggewerkt op het dak en heeft een bijzonder lage dB waarde). MV-unit voor ventilatie van de woning met ventielen in de toiletruimtes, badkamer en keuken.

Garage / berging:
Vrijstaande berging en aangebouwde veranda van circa 20 m². Oprit / parkeerplaats voor minimaal 2 auto's, voorbereiding laadpaal.

Tuin:
Nog aan te leggen tuin met veel privacy en goede bezonning. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een groenstrook en wadi.

Bijzonderheden:
- Onderhoudsarme kunststof kozijnen met draai-/kiepramen;
- Sierlijke gevelafwerking met speelse accenten;
- Ruime dakoverstekken aan achterzijde en aansluitende terrasoverkapping gedragen door moderne eiken gebinten;
- Luxe afwerking van dakkapel met fraaie brede sierlijst/zetwerk op kleur;
- Fraaie gevelafwerking van zwarte channelsiding;
- De vloer is afgewerkt met een afwerkvloer, geen plinten langs de wanden, de wanden worden behang-klaar opgeleverd;
- Louvres voor ramen als zonwering en accent;
- Gasloze woning, bijzonder veel eigen elektriciteit opwekking dat nagenoeg geheel in eigen energiebehoefte kan worden voorzien;
- Aansluiting voor oplaadpaal t.b.v. elektrische auto aanwezig / voorbereiding laadpaal;
- Aansluitingen op nutsvoorzieningen zijn bij oplevering gerealiseerd. Mogelijkheden voor een lage elektriciteitsaansluiting van 10 Ampere (in overleg), waardoor veel lagere vaste lasten;
- Woning aan buitenzijde geheel afgewerkt en afgeschilderd;
- Ventilatieroosters subtiel weggewerkt boven de kozijnen, geen roosters in de beglazing;
- Geen binnendeuren, wel binnenkozijnen;
- Grondwerk: aangevuld, geëgaliseerd terrein;
- Let op: De uitvoering van de bouw wijkt af van de bouwtekeningen van Vinke Design. Wij proberen u zo nauwkeurig mogelijk de verschillen tussen de bouwtekening en de daadwerkelijke uitvoering te beschrijven. Er zijn geen rechten te ontlenen aan de bouwtekening / vergunningstekening!
- Een aantal zonnepanelen liggen formeel over de kadastrale grens (over en weer met de andere woning). Koper stemt in met deze verdeling, hoewel hier in de akte van levering geen erfdienstbaarheid is/wordt vastgelegd.

Oplevering / beschikbaarheid: in overleg circa eind 2022 / begin 2023.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 615.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningHalfvrijstaande woning
 • Bouwjaar2022
 • BouwvormNieuwbouw
 • LiggingenIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte191 m2
 • Perceeloppervlakte267 m2
 • Inhoud667 m3
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal badkamers1

Kaart

Plattegronden

Stel jouw vraag

info@vdlindemakelaardij.nl
0525 68 60 63