Elburg – Vooronder 3

Je bent nu hier:

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN BIJ DEZE WONING! WILT U OP DE RESERVELIJST GEPLAATST WORDEN? NEEM DAN CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

Gelegen in woonwijk De Vrijheid in Elburg, wordt TE KOOP AANGEBODEN deze ideale woning, die zowel geschikt is voor starters / kleine huishoudens, als ook voor senioren die graag gelijkvloers wensen te wonen! Van origine zijn dit nl. huur-seniorenwoningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Door de loop der jaren zijn de huurwoningen verkocht en hebben, mede vanwege de wat lagere prijs, jonge mensen en/of kleinere huishoudens de woningen gekocht.

Bij de woning aan het Vooronder 3 is de slaapkamer op de begane grond niet meer in tact, maar deze kan vrij eenvoudig weer worden gerealiseerd; kwestie van een klein wandje plaatsen met een deurkozijn erin. Omdat er nu een wat groter gezin woont, hebben de bewoners er voor gekozen om de leefruimte op de b.g.g. ruimer te maken en zij hebben de slaapkamer bij de woonkamer aangetrokken. De oorspronkelijke slaapkamer is nu de eetkamer. Vanuit de eetkamer is er een deur naar de tuin en een deur naar de badkamer op de b.g.g.; deze is wel gebleven!

De woonkamer die ontstaan is is nu lekker ruim en erg gezellig door de Z-vorm. De bewoners hebben ook een houtkachel (kachel gaat mee, pijp vanaf eerste verdieping blijft wel achter) geïnstalleerd in de zithoek en een mooie laminaatvloer gelegd die mooi strak door is gelegd naar de eethoek. Het geheel is zorgvuldig onderhouden en verkeerd in een prima staat van onderhoud, zowel binnen als buiten. Kortom: instap-klaar!

Bij de entree/hal is de meterkast gesitueerd. Onder de trap is heel handig een extra bergkast gemaakt voor de schoenen. Vanuit de hal is het toilet en de badkamer bereikbaar. Deze zijn gesitueerd in één ruimte, maar zijn wel van elkaar te scheiden d.m.v. een vouwdeur. De sanitaire ruimte is keurig betegeld in lichte kleurstelling en is voorzien van een net wastafelmeubel.

De keuken is een "gesloten keuken". De vloer in de keuken is voorzien van een mooie laminaat en de keukeninrichting is keurig. De nette lichte inbouwkeuken heeft een natuursteen werkblad en diverse inbouwapparatuur. Aan de overzijde van het keukenblok is een extra praktisch werkblad / koffiecorner gemaakt met stoere stalen onderkasten voor extra bergruimte. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de aangebouwde stenen berging/bijkeuken. Een hele praktische ruimte als portaal en bergruimte voor de wasapparatuur.

De achtertuin biedt veel privacy en heeft geen inkijk van buren. In de tuin staat een eenvoudige houten berging voor fietsen en tuinspullen en is bereikbaar via een achterom / achterpad.

Verdieping:
op de verdieping zijn, naast een ruime overloop, drie slaapkamers aanwezig. Er is heel veel extra ruimte gerealiseerd door het plaatsen van een forse dakkapel aan de achterzijde. Deze onderhoudsvrije kapel, uitgevoerd met kunststof kozijnen en aftimmeringen, is over nagenoeg de hele breedte gemaakt. Dit heeft er voor gezorgd dat er aan de tuinzijde van de woning een prachtige ruime kinderslaapkamer gemaakt kon worden. En als je wilt / indien nodig kan deze grote slaapkamer nog opgedeeld worden in twee kamers. Hiermee is rekening gehouden bij de samenstelling van de dakkapel. Verder is er ook gedacht aan het creëren van de nodige bergruimte op deze kamer. Aan de voorzijde is een prachtige ruime ouderslaapkamer aanwezig met een diepe hang-/leg schuifkastenwand. Deze biedt ook veel praktische bergruimte! Daarnaast is een kleinere kinderkamer / werkkamer beschikbaar.

Niet alleen vanwege de gunstige prijs, maar ook vanwege de indeling die dus geschikt is voor starters / jonge mensen / kleinere huishoudens, maar ook voor senioren, is dit een heel mooi aanbod en een "must-see"!

We zeggen het wel vaker: om de ruimte te beleven en de mogelijkheden te zien is het het beste om de woning te bezichtigen. Plan daarom gerust een bezoek in met één van onze makelaars: 0525-686063.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 225.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1985
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte91 m2
 • Perceeloppervlakte149 m2
 • Inhoud237 m3
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3

Plattegronden

Stel uw vraag

info@vdlindemakelaardij.nl
0525 68 60 63