Oldebroek – Stationsweg 24A

Je bent nu hier:
Open huis: 1 april van 11:00 tot 15:00

In dit prachtige woongebouw "Huller Staete" bieden wij te koop aan een LUXE VIER (of VIJF) KAMER APPARTEMENT van 109 m² woonoppervlakte!

Huller Staete is één van de gebouwen van de wooncomplexen die gerealiseerd zijn bij de renovatie van De Hullen. Naast het woonzorgcentrum zijn op het terrein in 2011 ook een 2-tal gebouwen geplaatst met aanleunwoningen en huurappartementen. Gebouw Huller Staete, gesitueerd op de vrije hoek van de Stationsweg en de Van Asch van Wijcklaan, bestaat uit 8 koopappartementen. Te midden van de gebouwen is een prachtig plein / binnentuin aangelegd. Het appartement beschikt over een binnenberging / bijkeuken, een buitenberging (t.b.v. fietsen e.d.) en ook over een eigen parkeerplaats op het terrein van De Hullen. Het gebouw en zeer degelijk gebouwd, is uitstekend geïsoleerd en kent een luxe afwerkniveau. Door de uitstekende isolatie en het goede energielabel (B) is sprake van lage energielasten.

Vanaf de kruising Van Asch van Wijcklaan / Stationsweg is er een wandel toegangspad naar het centrale binnenplein. Deze binnentuin is gezellig en fraai ingericht en hier is regelmatig iets te doen en te beleven en fungeert ook als plek voor ontmoeting. Vanuit het te koop aangeboden appartement is er een vrij uitzicht en kijk je vanuit de fauteuil in de zithoek op dit toegangspad en de levendige kruising.

Het gebouw beschikt over acht appartementen verdeeld over 4 woonlagen (huisnummer 22A, 22B, 24A, 24B, 26A, 26B, 28A en 28B). Op iedere woonlaag twee appartementen, gesitueerd aan de voorzijde / westzijde / Stationsweg zijde of gesitueerd op de oostzijde aan de kant van de binnentuin. Stationsweg 24A is gesitueerd op de eerste etage en ligt aan de binnentuin. De living van het appartement is gelegen aan de kopse kant van het gebouw gesitueerd aan de Van Asch van Wijcklaan zijde. Je hebt daardoor vrij uitzicht op de kruising.
Er is een centrale entree van het gebouw waar de bel-installatie en de postbakken zijn gesitueerd. Het gebouw kent een uitstekende beveiliging. De centrale elektrisch bediende schuifdeur is alleen te openen via een speciaal slim toegangssysteem. U heeft geen sleutel nodig om de deur te openen, maar een chip die u bij een scanner houdt, waarna de deur automatisch opent. Deze deur kan ook geopend worden vanuit de verschillende appartementen voor als er bezoek is. Bezoekers bellen aan bij de voordeur en via een videofoon-installatie kan vanuit het appartement de deur worden geopend voor bezoekers.
De centrale hal en het trappenhuis zijn fraai en hoogwaardig afgewerkt. In deze verwarmde ruimte bevindt zich de liftinstallatie en het trappenhuis.

Indeling appartement gelegen op de eerste woonlaag / eerste verdieping:
Entree, ruime hal, garderobe, meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteincombinatie. Ruime / brede gang / verkeersruimte naar de diverse vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en Van Heugten tapijttegels (ter overname). De living van circa 58 m² is zeer ruim en licht. Deze is extra groot gemaakt omdat een oorspronkelijk aangrenzende slaapkamer bij de woonkamer is aangetrokken. Hierdoor is er in de huidige indeling een slaapkamer minder, maar daarentegen is er een ruimere living. Voor diegene die liever een extra slaap-/werkkamer wenst in plaats van een extra royale living is dit eenvoudig terug te brengen in de oorspronkelijke toestand. Vrij uitzicht vanuit de zithoek op de openbare weg, het kruispunt en het toegangspad tot De Hullen. De zithoek is royaal opgesteld. Verbinding via grote schuifpui naar een royaal balkon. Het balkon is gelegen op het oosten en hier kan vroeg op de dag in de ochtendzon vaak genoten worden van een ontbijtje of een kop koffie. Tegelijk kan van het uitzicht op de binnenplaats worden genoten. Ruime eethoek en aansluitend een half open keuken die is voorzien van een luxe inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur.

Slaapvertrekken:
Slaapkamer 1: (afmeting 4,55 bij 3,05) is in de huidige situatie bij de woonkamer aan getrokken en is dus nu niet meer in tact. Indien gewenst kan dit eenvoudig weer worden teruggebracht in oorspronkelijke toestand.
Slaapkamer 2: (afmeting 4,20 bij 3,05) betreft de ouder slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een grote vaste schuif kastenwand heeft een directe toegang tot de badkamer door middel van een schuifdeur.
Slaapkamer 3: (afmeting 2,39 bij 3,79) wordt gebruikt als logeer-/hobbykamer en als walk-in-closet.

Badkamer:
De ruime badkamer is luxe afgewerkt en betegeld en is uitgerust met een inloop douchehoek, een wandcloset en een wastafelmeubel met veel bergruimte.

Berging / bijkeuken:
Inpandige berging / bijkeuken met opstelplaats voor de wasapparatuur en/of andere witgoed.

Vereniging van Eigenaren:
Een koper van een appartement wordt automatisch en verplicht lid van de Vereniging van Eigenaren van het gebouw. Bij de Vereniging van Eigenaren ligt de taak voor het (technische) beheer en onderhoud van het gebouw. Dit beheer is overgedragen / uitbesteed aan een professionele beheerder die deze taken dus waar neemt en regelt. De leden van de vereniging zijn in dit geval de 8 eigenaren van de appartementen van de Huller Staete. Zij betalen een bijdrage, thans € 250,-- per maand, aan servicekosten. Deze servicebijdrage is bedoeld om te voorzien in de vorming van een reservefonds voor groot onderhoud en voor de lopende kosten van verzekering, onderhoud, glazenwasser e.d. Ook is er in het appartement een zgn. zorg oproepsysteem geïnstalleerd waarvan gebruik gemaakt kan worden in geval van acute noodsituaties. De dienstverlening hiervan is geregeld in een basis zorgovereenkomst met de Vereniging van Eigenaren.

Serviceovereenkomst(en):
Een aantal technische services is collectief georganiseerd. Zo is bijvoorbeeld de schoonmaak van algemene ruimten geregeld, de verlichting in die ruimten en de groenvoorziening rondom het gebouw. Deze dienstverlening is geregeld in een serviceovereenkomst tussen De Hullen en de Vereniging van Eigenaren.

Interesse?
Heeft u interesse in het appartement? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij nemen graag de tijd om u het appartement, de algemene ruimtes, de berging, parkeerplaats en het terrein van en rondom het gebouw te laten zien.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Koopprijs€ 419.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Soort appartementTussenverdieping
 • Bouwjaar2011
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan park, In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte109 m2
 • Inhoud330 m3
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1

Kaart

Plattegronden

Video

Panorama

Vooraanzicht

Hal

Woonkamer

Eetkamer

Keuken

Slaapkamer

Badkamer

Balkon

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen