Oldebroek – Veenweg 89

Je bent nu hier:

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE HOEVEELHEID REACTIES IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING BIJ DEZE WONING IN TE PLANNEN. INDIEN U OP DE RESERVELIJST WILT KOMEN, DAN VRAGEN WIJ U EEN E-MAIL TE STUREN NAAR INFO@VDLINDEMAKELAARDIJ.NL

Kan jij ook zo ontzettend genieten van de natuur, het bos en de vrijheid van "buiten zijn"?

Gelegen op een fantastische vrije en bosrijke locatie, in het prachtige buitengebied van Oldebroek geheten "het Bovenveen", in de driehoek tussen Oldebroek, Elburg en 't Harde, wordt te koop aangeboden dit sfeervolle en fraai verbouwde vrijstaande woonhuis aan de Veenweg 89 te Oldebroek, gesitueerd op een perceel van maar liefst 7.630 m² eigen grond! De woning ligt aan de rand van een prachtig bosgebied met de landgoederen Zwaluwenburg en Schouwenburg op korte afstand, maar ook de welbekende A. Vogel tuinen zijn op steenworp afstand gelegen.

De woning biedt, naast een hele mooie ligging, ook een extra bestemming, nl. die van een recreatiewoning op het achtererf. Deze woning als tijdelijke woonruimte worden aangeboden, of worden ingezet voor een air B&B. Deze woning komt daarnaast in aanmerking voor een omzetting naar een permanent bewoonbare woning. Zie voor meer informatie hierover onze brochure. De recreatiewoning heeft een oppervlakte van circa 60 m².

De oorspronkelijke "boswoning" is gebouwd omstreeks 1954. Circa 9 jaar geleden is de woning geheel verbouwd en gerenoveerd. Aan de achterzijde is de woning fors uitgebouwd en is er behoorlijk ruimte toegevoegd aan de woonkamer. In de uitbouw zijn naast de uitbreiding van de woonkamer een riante bijkeuken/portaal, een prachtige ruime en luxe badkamer en toilet gerealiseerd. De aanbouw is uitstekend geïsoleerd en ook de spouwmuren van de oorspronkelijke woning zijn nageïsoleerd.

Het fantastische perceel biedt liefhebbers mogelijkheden om heerlijk te tuinieren. Zowel liefhebbers van een prachtige siertuin maar ook de mogelijkheden van een groente- en fruittuin zijn op dit perceel aanwezig. Achterop het perceel is de bestemming "bos" gevestigd. De eigenaar heeft hier mogelijkheden om haardhout te zagen, kloven en op te slaan. Vanaf de achtertuin loop je zo je eigen bos in, dat weer aansluit op een ander openbaar privé-bos. Ook het houden van dieren en/of kleinvee (paar schapen, geiten of pony's) is mogelijk op dit prachtige perceel. De ware buitenliefhebbers halen bij een object als deze hun hart op. Wandelen, fietsen, tuinieren zijn hobby's waar volop mogelijkheden voor zijn, evenals de ruimte om huis voor het stallen van een boot, camper, caravan e.d.

Indeling:
Begane grond:

Entree, hal, meterkast, slaapkamer / werkkamer op de begane grond, woonkeuken met een moderne keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, deur naar kelderruimte (gesitueerd onder hal) voor proviand/boodschappen e.d., doorgang naar de gezellige en speelse woonkamer. Zitkamer aan de voorzijde voorzien van een krachtige houtkachel waar de woonkamer en keuken heerlijk warm gestookt kunnen worden. Ruime uitgebouwde en tuingerichte eetkamer met tuindeuren naar het zonneterras.

Achter de keuken is de royale aanbouw van bijkeuken en sanitaire ruimtes gesitueerd met luxe toiletruimte en schitterende luxe badkamer. De bijkeuken is een heerlijke ruime hal en hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en CV-combiketel gesitueerd.

Eerste verdieping:
Overloop, vaste kast, gezellige slaapkamer met bergruimte achter de knieschotten en vaste kast, tweede ruime slaapkamer.

Recreatiewoning:
De vrijstaande recreatiewoning heeft een mooi afgeschermde eigen privacy biedende tuin. Deze recreatiewoning is te gebruiken voor diverse doeleinden zoals een geweldig gastenverblijf, air B&B of mogelijk als een tijdelijke of permanent bewoonbare woning. Voor tijdelijke bewoning zijn specifieke gebruiksregels opgesteld door gemeente Oldebroek en voor permanente bewoning zou gebruik gemaakt kunnen worden van een specifieke regeling voor het "herbestemmen van recreatiewoningen", conform de kaders van de structuurvisie. Hiertoe kan er via een vooroverleg meer duidelijkheid worden verkregen.
De degelijk gebouwde en in goede conditie verkerende Zweedse woning / finn-log woning woning beschikt over een eigen keuken, badkamer en heeft een eigen CV-installatie. Ook is de woning comfortabel en geïsoleerd. Er zijn twee slaapkamers in de woning. TV signaal en internet is via de hoofdwoning beschikbaar en ook gas, water en elektra is via de hoofdwoning aangelegd.

Op het perceel zijn nog enkele bijgebouwen gesitueerd zoals een carport, berging, tuinhuis e.d.

Grondstuk:
Feitelijk is er sprake van verjaring van een strook grond gelegen langs de weg. Deze strook van circa 1,50 meter diep over de gehele breedte van het perceel is in gebruik van de verkoper en is bij de tuin getrokken. Deze strook grond staat echter op naam van gemeente Oldebroek. Bij verkoop kan de koper direct eigenaar worden van deze strook grond indien gewenst. In dat geval wordt het grondstuk circa 45 meter groter.

Bijzonderheden:
Puls t.b.v. tuin beregening is geïnstalleerd;
Deze woning zal worden verkocht "bij vrijwillige inschrijving". De procedure hiervan en een biedingsformulier zijn opgenomen in de brochure.

Geïnteresseerd om deze fijne plek te bezichtigen? Bel voor een vrijblijvende bezichtiging met ons kantoor: 0525-686063.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 695.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1954
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen

Indeling

 • Woonoppervlakte116 m2
 • Perceeloppervlakte7.630 m2
 • Inhoud400 m3
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal badkamers1

Kaart

Plattegronden

Video

Panorama

Vooraanzicht

Entree

Woonkamer

Keuken

Bijkeuken

Badkamer

Slaapkamer beneden

Overloop

Slaapkamer

Slaapkamer

Zonneterras

Recreatiewoning

Achtertuin

Stel jouw vraag

info@vdlindemakelaardij.nl
0525 68 60 63