’t Harde – Koeweg 14C

Je bent nu hier:

Gelegen op een prachtige locatie, in het buitengebied tussen 't Harde, Doornspijk en de Hoge Enk, wordt te koop aangeboden deze BOUWKAVEL ten behoeve van de bouw van één vrijstaande woning van maximaal 750 m³ en binnen een bouwvlak van 10 bij 15 meter. Daarnaast is een bijgebouw toegestaan van 42 m² (6 bij 7 meter). Voor het erfperceel geldt een erf inrichtingsplan, waarbij er de verplichting is tot het realiseren van een parkeerplaats voor minimaal 3 auto's. Tevens dient het erfperceel ingericht te worden met een groene uitstraling die past in de natuurlijke omgeving van een traditioneel boerenerf. Hierbij kan gedacht worden aan het aanplanten van hoogstamfruit, erfbomen zoals linde, notenboom, kastanje en eik, beukenhagen en b.v. een moestuin. Ten behoeve van het vrije uitzicht over de weilanden dient rekening te worden gehouden met "vrije uitzichten" voor zowel de te bouwen woning, als ook met de woning van de buren op nummer 14B.

Over een deel van het perceel, ter breedte van circa 5 meter is sprake van een recht van overpad t.b.v. de achter wonende buren.

Naast een erfperceel van 2.022 m² eigen grond is er een direct aansluitend gelegen weiland van 6.375 m² te koop, in combinatie met dit bouwperceel. Zeker voor liefhebbers van kleinvee of paarden is dit een ideale kans!

De vraagprijs voor het erfperceel bedraagt € 475.000,- kosten koper.

Voor het ontwikkelen van een bouwplan is de koper vrij om te kiezen voor een eigen architect en een eigen bouwer.

Deze bouwlocatie komt vrij op een perceel van een voormalige kalvermesterij. De activiteiten van de mesterij zijn gestopt, de agrarische bestemming wordt / is omgezet in een normale woonbestemming en het bestemmingsplan is aangepast. De agrarische schuren achter 14B zullen dan ook gesloopt gaan worden. Binnenkort zal het bestemmingsplan worden vastgesteld, waardoor het mogelijk is een omgevingsvergunning aan te vragen voor de bouw van een "custom made bouwplan"!

Een geweldige kans om je eigen droomwoning te verwezenlijken! En dat op een schitterende locatie in het buitengebied, dicht bij de natuur.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusOnder bod
  • Koopprijs€ 475.000,- k.k.
  • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

  • Soort objectBouwgrond
  • BouwvormNiet van toepassing
  • LiggingenAan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen

Indeling

  • Perceeloppervlakte8.757 m2
  • Inhoud0 m3

Kaart

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen