’t Harde – Lomodisweg 5

Je bent nu hier:

Deze TUSSENWONING aan de Lomodisweg 5 in ’t Harde bieden wij te koop aan in opdracht van woningstichting UWoon. Tot 15 augustus 2022 wordt deze woning alleen aangeboden en verkocht aan gegadigden die een nu door hem/haar/hen gehuurde sociale huurwoning achterlaten die zij huren van één van de aangesloten woningstichtingen verbonden aan het samenwerkingsverband Noord-Veluwe Wonen, nl. UWoon, Omnia, Delta Wonen of Woningstichting Putten. Deze woning aan de Lomodisweg 5 in 't Harde wordt bij voorrang verkocht aan een bestaande huurder tegen de aangeboden koopsom.

Geïnteresseerden die nu al wel een woning huren via één van de aangesloten woningstichtingen kunnen alleen een bezichtiging aanvragen per e-mail. Stuur met deze e-mail een kopie van je huurovereenkomst mee, waarmee je aan kunt tonen dat je een actuele huurder bent, incl. een betaalafschrift van je laatst betaalde huur. Zodra wij je complete aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Huur je op dit moment geen woning via één van de aangesloten woningstichtingen, maar heb je wel interesse in deze woning? Dan kan en mag je je wel inschrijven voor deze woning als geïnteresseerde c.q. als "reservekandidaat". Mocht de woning nl. niet worden verkocht aan een bestaande huurder, dan zal de woning na 15 augustus in vrije verkoop komen. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Je aanmelding voor de reservelijst graag per e-mail aan ons doorgeven.

De woning aan de Lomodisweg 5 is gebouwd in 1953. De woning is netjes onderhouden en gelegen op een perceel van ongeveer 132 m2. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De spouwmuren zijn nageïsoleerd en ook het dak is goed nageïsoleerd. De woning is voorzien van centrale verwarming d.m.v. radiatoren op de begane grond en op de verdieping. De Atag HR CV-combiketel is geplaatst in 2014.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toiletruimte met closet en fonteintje, woonkamer met straatgerichte zithoek, gashaard en natuursteen schouw, tuingerichte eethoek, gesloten uitgebouwde woonkeuken, eenvoudige en verouderde keuken met inbouwapparatuur (gas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser), praktische bergkast onder de trap, extra keukenblok en bergruimte in het uitgebouwde gedeelte met aansluiting voor wasmachine, buitendeur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, semi vaste trap naar de bergzolder, compacte gemoderniseerde badkamer met douche en wastafelcombinatie, 3 slaapkamers (ca. 4½, 8 ½ en 10 m²), ieder met een vaste kast.

Tweede verdieping/zolder:
Semi vaste trap naar de bergzolder (circa 1,40 meter hoog, opstelplaats HR CV-combiketel (Atag 2014), bergruimte.

Gunstig gelegen en onderhoudsarme achtertuin met goede bezonning (zuidwesten), prieel / tuinhuisje, stenen berging van circa 7 m2 v.v. elektriciteit. Achterom via achterpad.

Omdat het een voormalige huurwoning is, zullen er een aantal bijzondere clausules opgenomen worden in de koopovereenkomst:
- As is, where is clausule;
- Niet bewoningsclausule;
- Asbestclausule;
- Anti-speculatiebeding gedurende 1 jaar;
- Zelfbewoningsverplichting door koper;
- De perceelgrootte betreft een geschatte grootte. De exacte grootte wordt nog opgemeten door het kadaster.

Uiteraard heb je de mogelijkheid om eventuele (bouwkundige) onderzoeken te (laten) verrichten.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Koopprijs€ 270.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1953
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte71 m2
 • Perceeloppervlakte132 m2
 • Inhoud325 m3
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3

Kaart

Stel jouw vraag

info@vdlindemakelaardij.nl
0525 68 60 63