’t Harde – Eperweg 9

Je bent nu hier:

Graag brengen wij het volgende object onder uw aandacht: Eperweg 9 ’t Harde.

Gelegen in de nabijheid van een aantal kenmerkende en fraaie landgoederen (Zwaluwenburg en Schouwenburg) en op steenworp afstand van de zeer bekende A. Vogeltuinen met haar nieuwe pluktuin, smultuin en blotevoeten pad, mogen wij te koop aanbieden dit tot in de puntjes verzorgde en uiterst perfect onderhouden ROYALE en LUXE VRIJSTAANDE WOONHUIS, gesitueerd op een perceel van 2.765 m² eigen grond. Het perceel ligt op een prachtige vrije locatie, geflankeerd door en aan de achterzijde grenzend aan de bosrand. Naast de woning ligt een doodlopende ontsluiting en toegangspad naar het bos. Dit pad is voorzien van grasbeton bestrating en leidt tot een kleine parkeerplaats voor bezoekers van Zwaluwenburg. Naast deze weg ligt een bekende uitgezette fietsroute van een kleine 30 kilometer. Houdt je van heerlijk wandelen, met of zonder hond, of van sportief de bossen in, maar dan met wat meer snelheid, in de vorm van joggen of MTB’en, dan is dit een heerlijke plek om te wonen. Door dit mooie natuurgebied rondom de woning kan je heerlijk genieten van de geluiden van spechten, buizerds, sperwers, vlaamse gaaien, uilen, vossen en reeën. Je ziet de reeën en eekhoorns wegschieten als je de deur uitstapt!

't Harde is een groen en gemoedelijk dorp aan de rand van de Noordwest Veluwe. Het dorp kent ca. 6.500 inwoners en is centraal gesitueerd in Nederland. Mede door de directe aansluiting op de A-28 snelweg en een stoptreinverbinding tussen Zwolle en Utrecht is de randstad binnen een uur te bereiken. Het dorp beschikt over een eigen centrum waar voldoende voorzieningen aanwezig zijn voor de dagelijkse boodschap. Tevens zijn er in het dorp diverse sportvoorzieningen aanwezig, zoals de voetbal, tennis en een zwemclub die gebruik maakt van het openluchtzwembad de Hokseberg. 't Harde behoort tot de gemeente Elburg, waarbij het ''de groene poort'' is om naar het pittoreske Elburg te gaan voor veel toeristen. Elburg bekend vanwege haar historische vesting en eeuwenoude vissershaven, voorheen gelegen aan de Zuiderzee. Vanaf de Eperweg is dit centrum met de fiets binnen een goed kwartier te bereiken. Daarnaast ligt 't Harde tegen de uitgestrekte bossen van de Noordwest Veluwe aan waar zich prachtige flora en fauna bevindt, zoals heide, waterzuiveringen en misschien wel het meest bekende de zandvlakte ''De Haere''. 't Harde is daarom een fijne woonplaats om te wonen, recreëren en tegelijkertijd centraal in Nederland te wonen.

De ontvangst bij deze woning is gracieus met een breed en zeer toegankelijk pad naar de voordeur. De hal is heerlijk licht en zeer ruimtelijk door de videwerking. Naast een ruime en gezellige living v.v. haardpartij, met royale zithoek en heerlijk ruimtelijke eethoek en keuken en tuindeur naar het royale terras aan de zuidzijde van de woning, is er op de begane grond ook een ruime master bedroom en een separate luxe afgewerkte badkamer v.v. inloopdouche, ligbad, wandcloset en ruime wastafelmeubel. Op de verdieping zijn er twee zeer ruime slaapkamers met balkon en veel praktische bergruimte in vaste kasten, een mooie kinderslaapkamer en een sanitaire ruimte.

De woning is vrij recent (tussen 2019 en 2023) zowel van binnen als ook van buiten geheel gerenoveerd en high-end afgewerkt, waardoor de woning op alle fronten voldoet aan de moderne eisen van deze tijd. Qua indeling en ruimte biedt de woning veel meer ruimte dan deze mogelijk op het eerste oog doet vermoeden. De woning is verhoogd gebouwd op een soort van terp en onder de woning is een prachtig en ruim souterrain gerealiseerd. De architect die deze woning heeft ontworpen bouwde daardoor, in de tijd dat deze woning is gebouwd, een goede reputatie mee op. De extra ruimte onder de woning, in het souterrain, kan op diverse manieren worden gebruikt. Op dit moment zijn in het souterrain gesitueerd een hal / verkeersruimte, prachtige en ruime slaapkamer, technische ruimte, wasruimte, logeerkamer/kantoor/werkkamer en een berging (voorheen garage). De ruimtes in het souterrain worden geheel mee verwarmd of gekoeld.

Er zijn rondom bij de woning diverse bijgebouwen beschikbaar waar je naar hartenlust hobby’s kunt beoefenen waar je wat ruimte voor nodig hebt, bijvoorbeeld met auto’s, oldtimers, een boot, houtbewerking e.d. Direct bij de woning is er een ruime dubbele garage/berging voor het stallen van de eigen auto’s. Ook is hier exclusieve parkeerruimte voor zeker vier auto’s. Deze garage is gebouwd in spouw en is voorzien van een goed begaanbare zolderverdieping onder het zadeldak.

Achter op het perceel is een nieuwe staalframeloods gebouwd van circa 6 bij 10 meter. Deze is opgebouwd van geïsoleerde sandwichwanden, evenals geïsoleerde dakplaten. Achter het perceel langs ligt nog een toegangspad (gedeeltelijk eigendom en gedeeltelijk van het Geldersch Landschap) eindigend bij de naaste buren, waardoor de schuur goed bereikbaar is en waar een elektrische sectionaldeur toegang biedt tot de schuur. Ook aan de tuinzijde is deze schuur voorzien van een elektrische sectionaldeur. De deuren zitten recht tegenover elkaar. Deze schuur is gebouwd in 2020 en beschikt over verlichting, stroom en palletstellingen (ter overname). De vloer in de schuur bestaat uit robuuste betontegels.

Het perceel en de tuin rondom de woning zijn bij de algehele renovatie ook geheel opnieuw aangelegd. De bestrating rondom het pand, de hemelwater afvoer, het gazon inclusief drainage en infiltratietank, borders en bijgebouwen. Alles is door de eigenaar aangepakt. In de tuin is door het gebruik van betonnen keerwanden het hoogteverschil opgevangen en rondom is nieuw hekwerk geplaatst.

Tijd voor ontspanning moet ook prettig kunnen worden doorgebracht en zo is er ook een prachtige ruime hoogwaardige kapschuur met glazen schuifwanden gebouwd van circa 3,50 bij 6,20 meter, voorzien van elektra, verlichting, WiFi/TV signaal en houtkachel. Naast de woning is er een ren met nachthok geplaatst voor kippen of ander gevogelte. En achter de garage is er nog een royale hout opslag voor het stapelen van haardhout.

De tuin biedt voor kinderen bijzonder veel ruimte om heerlijk te doen wat ze willen. Op de trampoline springen, heerlijk voetballen, badmintonnen of volleyballen. Zo strak als hier de grasmat er bij ligt, daar kan zelfs de Amsterdam Arena van Ajax niet aan tippen!

Duurzaamheid:
Ook op het gebied van duurzaamheid is er flink geïnvesteerd en beschikt over energielabel A! De woning beschikt over maar liefst 46 zonnepanelen. Deze leveren circa 13.000 kWh aan stroom op. Deze stroom wordt o.a. gebruikt om de hybride verwarming te voorzien van elektriciteit. Daarnaast kan de elektrische auto geladen van de zelf opgewerkte stroom. En verder kan de stroom gebruikt worden in het huishouden.

Bij de algehele renovatie is ook de woning voorzien van isolatie daar waar dat goed verbeterd kon worden. Spouwmuren zijn na geïsoleerd en ook het dak is na geïsoleerd. Ramen, deuren en kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing en HR++ beglazing.

Het hybride verwarmingssysteem bestaat uit een heteluchtverwarming en koelsysteem in combinatie met een hybride C.V.-installatie (HR C.V.-combiketel Intergas) en een elektrische boiler t.b.v. het warme tapwater. Deze installaties zijn alle vervangen in 2020! De hybride C.V.-installatie heeft een lucht-water buitenelement. De installatie is uitermate zuinig ingeregeld, waardoor de energielasten uit komen op circa € 280,-- per maand, uitgaande van de huidige bewoning (gezin met 5 kinderen).

Voor een persoonlijke rondleiding is het uiteraard mogelijk om een bezichtiging in te plannen: 0525-686063.

Kenmerken en bijzonderheden:
- Badkamer op de begane grond > geheel gerenoveerd in 2020;
- Badkamer verdieping > geheel gerenoveerd in 2020;
- Toilet geheel gemoderniseerd in 2020;
- Nieuwe keuken in 2020, voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur;
- Inbraakalarm- en camerasysteem geïnstalleerd door Van Klompenburg Beveiliging in 2020;
- 46 zonnepanelen (SolarWatt glas/glas black edition) geïnstalleerd door ZonSimpel in 2021;
- Elektrisch bedienbare rolluiken (type Roma van Ambiance Zonwering) rondom de woning geïnstalleerd in 2020;
- Geheel nieuwe verwarmingsinstallatie geïnstalleerd door Van Hooren Installatietechniek in 2020;
- Gehele elektrische installatie is vernieuwd en uitgebreid door Van Hooren Installatietechniek in 2020 / 2022;
- Elektrische Itho Daalderop Smartboiler (150 liter) geplaatst door AirInstall in 2023;
- Inzetkachel Wanders S75 geplaatst door Potgieter in 2020;
- Nieuwe bijgebouwen (Finish Building staalframelood in 2020 en Toplawood Kapschuur in 2021);
- Nieuwe balkons voorzijde en achterzijde gemaakt van staal en Nobelwood door Van Klompenburg Hekwerken in 2023;
- Nieuwe aluminium terrasoverkapping (circa 5,30 bij 3,90 m.) incl. verlichting en elektrisch bedienbare zonwering naast de woning geleverd door Buiten-Goed in 2023;
- Woning en schuur zijn voorzien van nieuwe zinken goten door Van Hooren Installatietechniek;
- Schilderwerk extern is uitgevoerd door Schildersbedrijf Witteveen in 2022 en 2023;
- Automatische beregening/sproei installatie van Pronk Beregeningen in de gehele tuin geplaatst in 2020;
- Keerwanden, bestrating en drainage aangelegd door Koopman Bestratingen in 2020;
- Fraai vormgegeven lantaarnpalen aangebracht in de gehele tuin.

Beschikbaarheid / oplevering: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Koopprijs€ 1.175.000,- k.k.
  • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningVilla
  • Type woningVrijstaande woning
  • Bouwjaar1976
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenAan bosrand, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving

Indeling

  • Woonoppervlakte217 m2
  • Perceeloppervlakte2.765 m2
  • Inhoud700 m3
  • Aantal kamers8
  • Aantal slaapkamers6
  • Aantal badkamers2

Kaart

Plattegronden

Video

Panorama

Vooraanzicht

Entree

Woonkamer

Slaapkamer

Badkamer

Overloop

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Badkamer

Veranda

Tuin

Veranda

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen