Verkopen

Je bent nu hier:

Uw woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt door en door. Uiteraard kunnen wij uw woning bouwkundig beoordelen en houden wij rekening met alle publiek- en privaatrechtelijke factoren.

Wij werken samen met verschillende fotografen die uw woning perfect op de foto zullen zetten. Eventueel kunnen wij de reportage nóg mooier maken met een video, hoogtefoto’s of een drone. Samen met een wervende verkooptekst en duidelijke plattegronden wordt uw woning optimaal gepresenteerd.

Als makelaar zijn wij verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar uiteindelijk doen wij het samen met u. Door een perfecte samenwerking zullen wij er samen in slagen uw woning tegen de beste prijs en onder de juiste voorwaarden te verkopen.

Gratis waardebepaling

Heeft u uw huis wel eens vergeleken met dat van uw buren? Is uw huis precies hetzelfde? Is de kavel even groot? Hebben de buren ook hun keuken of de badkamer recent vernieuwd? En waarom hebben de buren de dakbedekking op hun platte dak inmiddels vervangen? Hoe staat het met de isolatie? Zijn er erfdienstbaarheden die een rol kunnen spelen? Is het uitzicht precies hetzelfde?

Zomaar wat vragen om uw woning te vergelijken met het huis van uw buren. Misschien lijken de woningen identiek, maar de kans is heel klein dat ze dat ook echt zijn. Elk kenmerk van een woning heeft positieve of soms negatieve effecten op de verkoopbaarheid en daarmee ook op de waarde van uw woning. Daarom is het belangrijk om uw verkoopplannen te beginnen met een waardebepaling. Met andere woorden: wat is uw woning waard? Door de waarde van uw woning te weten kunt u bepalen of het zinvol is om uw woning te verkopen of dat u misschien beter nog even kunt wachten.

U begrijpt: de waarde van uw woning is niet zomaar even te bepalen. Het is werk voor specialisten die weten waar ze op moeten letten, die weten wat er speelt op de plaatselijke woningmarkt en die kennis én ervaring hebben in het gebied en de betreffende woonplaats. U bent hiervoor bij de makelaars van Van Der Linde Makelaardij aan het juiste adres.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Als uw woning verkoopklaar is maken wij een afspraak voor een uitgebreide fotoreportage. Goede foto's maken hét verschil bij de presentatie van de woning. Voor een optimale presentatie en een hogere positie op funda maken wij ook standaard 360 graden, een foto slideshow of een videoproductie. Dit is maatwerk en is afhankelijk van de te verkopen woning.

Soms kan het handig zijn om voor de verkoop nog wat zaken op te ruimen of te verbeteren. Wij hebben contacten met kringloopwinkels, verhuisbedrijven, schilders en hoveniers die u kunnen helpen om orde op zaken te stellen.

Open Huizen Dagen

Open Huizen Dagen stimuleren de verkoop van woningen en bevorderen en/of zorgen voor een snellere verkoop. Ook voor woningzoekenden is dit een ideale gelegenheid om te oriënteren.

Elk jaar worden er twee Landelijke NVM Open Huizen Dagen georganiseerd, meestal in de maanden maart en september. Daarnaast organiseert Van Der Linde Makelaardij vaak nog 3 extra Open Huizen Dagen. Ook wordt de mogelijkheid geboden voor een individueel Open Huis. Deelname hieraan is gratis.

Energielabel

Vanaf 1 januari 2021 is er het één en ander gewijzigd met betrekking tot het verplichte energielabel. Tot vorig jaar kon u nog heel eenvoudig zelf een energielabel regelen, maar deze eenvoudige vorm is niet meer mogelijk. Een energielabel kunt u nu alleen nog maar regelen via een gediplomeerde adviseur. Het energielabel is daardoor duurder geworden, maar het label is zeer nauwkeurig en heeft ‘meer waarde’. U heeft binnenkort ook een energielabel nodig voordat de woning op funda.nl geplaatst kan worden. Daarom is het belangrijk om dit tijdig te regelen.

Wilt u alles weten over de duurzaamheid van een woning, de kwaliteit van de isolatie of verbeteringen die u kunt doen om een woning te verbeteren op het gebied van energie en duurzaamheid? Van Der Linde Makelaardij heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Wij helpen u graag bij alle vraagstukken op dit gebied.

Verhuisservice

Van Der Linde Makelaardij wil u zo goed mogelijk helpen bij het hele verhuisproces. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om tegen een vriendelijke prijs gebruik te maken van onze verhuisbus zodat u zelf gemakkelijk uw verhuizing kunt regelen.

De verhuisbus heeft een grote hydraulische klep en is uitgerust met een steekwagen, 2 meubelrollers, verhuisdekens en sjorbanden. En voor uw rijgemak is de verhuisbus onder andere voorzien van een achteruitrijcamera met sensoren. Het bagageruim heeft een inhoud van ca. 18 m³. Dat is voldoende om in twee keer rijden een gemiddelde inboedel te verhuizen!