Verkopen

Je bent nu hier:

Je woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt door en door. Uiteraard kunnen wij jou woning bouwkundig beoordelen en houden wij rekening met alle publiek- en privaatrechtelijke factoren.

Wij werken samen met verschillende fotografen die je woning perfect op de foto zullen zetten. Eventueel kunnen wij de reportage nóg mooier maken met een video, hoogtefoto’s of een drone. Samen met een wervende verkooptekst en duidelijke plattegronden wordt je woning optimaal gepresenteerd.

Als makelaar zijn wij verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van je woning, maar uiteindelijk doen wij het samen met jou. Door een perfecte samenwerking zullen wij er samen in slagen je woning tegen de beste prijs en onder de juiste voorwaarden te verkopen.

Gratis verkoopadvies

Heb je jouw huis wel eens vergeleken met dat van je buren? Is jouw huis precies hetzelfde? Is de kavel even groot? Hebben de buren ook hun keuken of de badkamer recent vernieuwd? En waarom hebben de buren de dakbedekking op hun platte dak inmiddels vervangen? Hoe staat het met de isolatie? Zijn er erfdienstbaarheden die een rol kunnen spelen? Is het uitzicht precies hetzelfde?

Zomaar wat vragen om jouw woning te vergelijken met het huis van je buren. Misschien lijken de woningen identiek, maar de kans is heel klein dat ze dat ook echt zijn. Elk kenmerk van een woning heeft positieve of soms negatieve effecten op de verkoopbaarheid en daarmee ook op de waarde van je woning. Daarom is het belangrijk om uw verkoopplannen te beginnen met een waardebepaling. Met andere woorden: wat is je woning waard? Door de waarde van je woning te weten kun je bepalen of het zinvol is om jouw woning te verkopen of dat je misschien beter nog even kunt wachten.

Je begrijpt: de waarde van je woning is niet zomaar even te bepalen. Het is werk voor specialisten die weten waar ze op moeten letten, die weten wat er speelt op de plaatselijke woningmarkt en die kennis én ervaring hebben in het gebied en de betreffende woonplaats. Jij bent hiervoor bij Van Der Linde Makelaardij aan het juiste adres.
Als jouw woning verkoopklaar is maken wij een afspraak voor een uitgebreide fotoreportage. Goede foto's maken hét verschil bij de presentatie van de woning. Voor een optimale presentatie en een hogere positie op funda maken wij ook standaard 360 graden, een foto slideshow of een videoproductie. Dit is maatwerk en is afhankelijk van de te verkopen woning.

Soms kan het handig zijn om voor de verkoop nog wat zaken op te ruimen of te verbeteren. Wij hebben contacten met kringloopwinkels, verhuisbedrijven, schilders en hoveniers die je kunnen helpen om orde op zaken te stellen.

Open Huizen Dagen

Open Huizen Dagen stimuleren de verkoop van woningen en bevorderen en/of zorgen voor een snellere verkoop. Ook voor woningzoekenden is dit een ideale gelegenheid om te oriënteren.

Elk jaar worden er twee Landelijke NVM Open Huizen Dagen georganiseerd, meestal in de maanden maart en september. Daarnaast organiseert Van Der Linde Makelaardij vaak nog 3 extra Open Huizen Dagen. Ook wordt de mogelijkheid geboden voor een individueel Open Huis. Deelname hieraan is gratis bij afname van een ''Compleet'' of '"Premium'' verkooparrangement.

Energielabel

Vanaf 1 januari 2021 is er het één en ander gewijzigd met betrekking tot het verplichte energielabel. Tot vorig jaar kon je nog heel eenvoudig zelf een energielabel regelen, maar deze eenvoudige vorm is niet meer mogelijk. Een energielabel kun je nu alleen nog maar regelen via een gediplomeerde adviseur. Het energielabel is daardoor duurder geworden, maar het label is zeer nauwkeurig en heeft ‘meer waarde’. Je hebt vanaf 1 januari 2022 ook een energielabel nodig voordat de woning op funda.nl geplaatst kan worden. Daarom is het belangrijk om dit tijdig te regelen.

Wil je alles weten over de duurzaamheid van een woning, de kwaliteit van de isolatie of verbeteringen die je kunt doen om een woning te verbeteren op het gebied van energie en duurzaamheid? Van Der Linde Makelaardij heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Wij helpen jou graag bij alle vraagstukken op dit gebied.

Verhuisservice

Van Der Linde Makelaardij wil jouw zo goed mogelijk helpen bij het hele verhuisproces. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om tegen een vriendelijke prijs gebruik te maken van onze verhuisbus zodat je zelf gemakkelijk jouw verhuizing kunt regelen.

De verhuisbus heeft een grote hydraulische klep en is uitgerust met een steekwagen, 2 meubelrollers, verhuisdekens en sjorbanden. En voor jouw rijgemak is de verhuisbus onder andere voorzien van een achteruitrijcamera met sensoren. Het bagageruim heeft een inhoud van ca. 18 m³. Dat is voldoende om in twee keer rijden een gemiddelde inboedel te verhuizen!

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen