Huur & Verhuur

Je bent nu hier:

Woning huren

Van Der Linde Makelaardij verhuurt regelmatig woningen in Elburg, 't Harde, Oldebroek, Doornspijk en omstreken. Veelal liggen de huurprijzen van deze woningen boven de liberalisatiegrens en is huurtoeslag uitgesloten.

Van Der Linde Makelaardij is onder andere de verhuurmakelaar van appartementencomplex 'Het Oude Feithenhof', gelegen aan de Ledige Stede in de binnenstad van Elburg. Dit prachtige monumentale gebouw en voormalig ’bejaardencomplex’ bestaat nu uit 21 appartementen en is in principe bedoeld voor mensen van circa 55 jaar en ouder. Jonge alleenstaande mensen kunnen echter ook in aanmerking komen voor dit complex.

Voor een impressie of plattegronden van de appartementen, klik dan op de onderstaande link:

Klik hier om naar de website van het Oude Feithenhof te gaan

Heb je interesse in een appartement in het Oude Feithenhof? Dan kun je je vrijblijvend bij ons inschrijven. Wij zullen jou dan informeren zodra er een appartement beschikbaar komt. De datum van inschrijving is bepalend voor de toewijzing.

Inschrijven voor het Oude Feithenhof

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuwe huuraanbod? Dan kun je je vrijblijvend bij ons inschrijven. Wij zullen jou dan informeren zodra er een woning beschikbaar komt die te huur staat bij onze makelaardij.

Ik zoek een huurwoning

Verhuren

Overweeg je de verhuur van een woning, garage(box), winkel, bedrijfsruimte of kantoor? Daarbij kun je rekenen op de expertise van ons team. Kennis van zaken is bij verhuur erg belangrijk en is meer dan het invullen van een huurcontract. De regels zijn erg specifiek en voor elk type vastgoed is specifieke kennis nodig. Welke huurovereenkomst is het meest geschikt? Is huurbescherming van toepassing of juist niet? Is er gedacht aan eventueel noodzakelijke toestemming van de bank en de verzekering?

Het verhuren van vastgoed is niet zomaar iets. Het is van groot belang om alles goed uit te zoeken en de afspraken correct vast te leggen. Uiteraard zoeken en selecteren wij zorgvuldig een goede huurder. Potentiële huurders worden van tevoren gescreend en de financiële gegoedheid van de huurder wordt gecontroleerd.

Zodra een goede huurder gevonden is maken wij de huurovereenkomst in orde. Daarbij maken wij gebruik van de meest recente modellen van de Raad Onroerende Zaken. Indien nodig helpen wij bijvoorbeeld bij de aanvraag van het verplichte energielabel of de toestemming van de geldverstrekker. Bij de aanvang van de huur begeleiden wij de aanvangsinspectie en aan het einde van de huur zorgen wij voor een correcte eindoplevering en verzorgen de verhuur opnieuw waarbij de verhuren goed op elkaar aansluiten en leegstand wordt voorkomen.

Beleggen

Als actief verhurende makelaar in Elburg en omgeving op zowel particulier als zakelijk gebied hebben wij totaal inzicht in de mogelijke opbrengsten van onroerend goed.

Door ons grote netwerk, vele contacten en voortdurende marketing kunnen wij de juiste objecten koppelen aan wensen en budget van jou als belegger. Wij begeleiden bij de koop, schatten de marktwaarde, mogelijke huuropbrengsten en verhuurbaarheid in, onderzoeken zaken als bestemmingsplan, onderhouds- en instandhoudingskosten. Wij verzorgen de verhuur en ook het beheer van uw beleggingen en bouwen samen met je aan een solide beleggingsportefeuille.

Beheer Vastgoed

Een fijne huurder en een goed rendement zijn natuurlijk belangrijk, maar goed en zorgeloos beheer van het vastgoed is ook cruciaal. Je kan bij Van Der Linde Makelaardij terecht voor financieel-administratief-juridisch beheer, maar ook het technisch beheer kun je door ons laten verzorgen. Hoe wij het beheer invullen overleggen wij met jou. Om de huurgelden correct en zuiver af te wikkelen maken wij gebruik van automatische incasso via onze derdengeldenrekening. Jaarlijks adviseren wij over de mogelijkheden met betrekking tot een eventuele huurprijsverhoging en ook zorgen wij op tijd voor de huuropzegging. Wanneer je ons ook het technische beheer laat uitvoeren, worden onderhoudsklachten door ons beoordeeld en afgehandeld. Uiteraard zullen wij de noodzakelijke kosten zo laag mogelijk houden.

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen