Huur & Verhuur

Je bent nu hier:

Woning huren

Van Der Linde Makelaardij verhuurt regelmatig woningen in Elburg, 't Harde, Oldebroek en omstreken. Veelal liggen de huurprijzen van deze woningen boven de liberalisatiegrens en is huurtoeslag uitgesloten.

Van Der Linde Makelaardij is ook de verhuurmakelaar van Het Oude Feithenhof, gelegen aan de Ledige Stede in de binnenstad van Elburg. Dit prachtige monumentale gebouw en voormalig ’bejaardencomplex’ bestaat nu uit 21 appartementen en is in principe bedoeld voor mensen van circa 55 jaar en ouder. Jonge alleenstaande mensen kunnen echter ook in aanmerking komen voor dit complex.

Voor een impressie of plattegronden van de appartementen, klik op de link van de website van het Oude Feithenhof, www.stichtinghetfeithenhof.nl.

Heeft u interesse in een appartement in het Oude Feithenhof? Dan kunt u zich vrijblijvend bij ons inschrijven. Wij zullen u dan informeren zodra er een appartement beschikbaar komt. De datum van inschrijving is bepalend voor de toewijzing.
Download hier een voor-inschrijfformulier om u vrijblijvend in te schrijven.Wij maken duidelijke afspraken met u over hoe wij uw woning presenteren. Potentiële huurders worden uitgebreid gescreend, er vindt een inkomens- en /of vermogenscheck plaats en wij leggen alles vast in een huurovereenkomst welke goedgekeurd is door de Raad Onroerende Zaken. Indien nodig kunnen wij u helpen bij de aanvraag van het verplichte energielabel, wordt er toestemming gevraagd aan de geldverstrekker en/of wordt een leegstandsvergunning aangevraagd bij de gemeente. Tevens zorgen wij ook voor de correcte oplevering van de woning.

Beleggen

Als actief verhurende makelaar in Elburg en omgeving op zowel particulier als zakelijk gebied hebben wij totaal inzicht in de mogelijke opbrengsten van onroerend goed.


Door ons grote netwerk, vele contacten en voortdurende marketing kunnen wij de juiste objecten koppelen aan uw wensen en budget. Wij begeleiden u bij de koop, schatten de waarde en mogelijke huuropbrengsten in, onderzoeken het bestemmingsplan en geven advies bij eventueel (groot) onderhoud en/of verbouwingen. Wij verzorgen de verhuur en eventueel het beheer van uw beleggingen en bouwen samen met u aan uw portefeuille en toekomst.

Beheer Vastgoed

Naast verhuur kunt u bij Van Der Linde Makelaardij ook terecht voor beheer. Naast financieel-administratief-juridisch beheer verzorgen wij desgewenst ook het technische beheer.

De huurincasso verloopt via onze derdengeldenrekening en u krijgt de huur iedere maand doorgestort. Wanneer u ons het technisch beheer laat uitvoeren beoordelen wij de onderhoudsklacht en zullen wij deze op een correcte wijze afwikkelen. Uiteraard hebben wij hierbij uw belang voor ogen en zullen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

Van Der Linde Makelaardij is aangesloten bij de NVM en is dus uitstekend verzekerd en aangesloten bij een geschillencommissie.