Kopen

Je bent nu hier:

Inschrijven

Zoekopdracht

U kunt zich bij Van Der Linde Makelaardij gratis inschrijven zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over de woningen die te koop komen te staan en bij uw woonwensen aansluiten. Hoe specifieker uw woonwensen, hoe concreter wij u kunnen helpen. Deze service is gratis en verplicht u tot niets.

 

Aankopen

Als u een woning gaat bekijken, ontmoet u de makelaar van de verkoper. Die makelaar kan u dus niet helpen of adviseren. Daarom is het belangrijk om met zulke grote beslissingen, zoals het kopen van een woning, een eigen aankoopmakelaar mee te nemen die úw belangen behartigt. Wij geven u eerlijk advies en helpen u aan de beste deal.

Door gebruik te maken van onze ervaring, kennis en professionele begeleiding krijgt u meer inzicht en informatie en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Samen aankopen geeft rust, vertrouwen en zekerheid!

Taxaties

Wanneer heeft u een taxatie nodig?

In bijna alle gevallen is de actuele marktwaarde van belang en bij financiering eist de bank vaak een gevalideerd rapport. Van Der Linde Makelaardij kan voor u taxeren en staat ingeschreven bij de Vastgoedcert en het NRVT. Wij zijn aangesloten bij het NWWI en TaxateursUnie. Soms wordt ons gevraagd of wij een waardeverklaring willen verzorgen, maar dat is niet meer toegestaan. In dat geval is een taxatierapport noodzakelijk.

Wij kunnen woningen taxeren in een straal van maximaal 20 kilometer rondom onze kantoren in Elburg of 't Harde. Dat betekent concreet dat wij (gevalideerde) taxaties kunnen verrichten in de volgende woonplaatsen: Elburg, Doornspijk, 't Harde, Oosterwolde (Gld.), Oldebroek, 't Loo, Noordeinde, Wezep, Hattemerbroek, Kampen, Nunspeet, Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Heeft u een taxatierapport nodig van een woning? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.