Kopen

Je bent nu hier:

Inschrijven

Huis zoeken

Je kunt je bij Van Der Linde Makelaardij gratis inschrijven zodat wij je vrijblijvend kunnen informeren over de woningen die te koop en/of te huur komen te staan en bij je woonwensen aansluiten. Hoe specifieker je woonwensen, hoe concreter wij je kunnen helpen. Deze service is gratis en verplicht je tot niets.

Ik zoek een koopwoning    Ik zoek een huurwoning

Huis taxeren

  • Een NWWI-taxatie voor je hypotheek
  • Aankoopbeslissing van een andere woning
  • Herfinanciering van je woning eventueel i.c.m. een verbouwing
  • Bepalen van de herbouwwaarde voor de brandverzekering
  • Bepalen van de waarde bij de afwikkeling van een nalatenschap
  • Contra-taxatie bij een conflictsituatie
  • Drie partijentaxatie
  • Echtscheiding

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

In bijna alle gevallen is de actuele marktwaarde van belang en bij financiering eist de bank vaak een gevalideerd rapport. Van Der Linde Makelaardij kan voor je taxeren en staat ingeschreven bij de Vastgoedcert en het NRVT. Wij zijn aangesloten bij het NWWI en TaxateursUnie. Soms wordt ons gevraagd of wij een waardeverklaring willen verzorgen, maar dat is niet meer toegestaan. In dat geval is een taxatierapport noodzakelijk.

Wij kunnen woningen taxeren in een straal van maximaal 20 kilometer rondom ons kantoor in Elburg. Dat betekent concreet dat wij (gevalideerde) taxaties kunnen verrichten in de volgende woonplaatsen: Elburg, Doornspijk, 't Harde, Oosterwolde (Gld.), Oldebroek, 't Loo, Noordeinde, Wezep, Hattemerbroek, Kampen, Nunspeet, Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Heb je een taxatierapport nodig van een woning? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Huis aankopen

Als je een woning gaat bekijken, ontmoet je de makelaar van de verkoper. Die makelaar kan je dus niet helpen of adviseren. Daarom is het belangrijk om met zulke grote beslissingen, zoals het kopen van een woning, een eigen aankoopmakelaar mee te nemen die jou belangen behartigt. Wij geven je eerlijk advies en helpen je aan de beste deal.

Door gebruik te maken van onze ervaring, kennis en professionele begeleiding krijg je meer inzicht en informatie en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Samen aankopen geeft rust, vertrouwen en zekerheid!

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen