Huis kopen, verkopen of taxeren?

Makelaar Oldebroek

Recent

Woningaanbod

Nieuw!
Bekijk
Hoofdafbeelding De Fazant 21
De Fazant 21

8251 MP Dronten

€ 375.000,- k.k.

Nieuw!
Bekijk
Hoofdafbeelding Blerckweg 29
Blerckweg 29

8084 EX 't Harde

€ 247.500,- k.k.

Nieuw!
Bekijk
Hoofdafbeelding van Kinsbergenstraat 12
van Kinsbergenstraat 12

8081 CL Elburg

€ 550.000,- k.k.

Nieuw!
Bekijk
Hoofdafbeelding Arent toe Boecoplaan 24
Arent toe Boecoplaan 24

8081 VZ Elburg

€ 319.500,- k.k.

Nieuw!
Bekijk
Hoofdafbeelding Blerckweg 43
Blerckweg 43

8084 EX 't Harde

€ 299.500,- k.k.

Bekijk
Hoofdafbeelding Oude Courageweg 2
Oude Courageweg 2

8085 SC Doornspijk

€ 550.000,- k.k.

Wij staan voor jou klaar

Makelaar Oldebroek

Makelaar Oldebroek gezocht? Van Der Linde Makelaardij is een toonaangevende makelaar in de regio en verkoopt regelmatig mét succes woningen in Oldebroek. Jouw woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij helpen je graag!

Oldebroek wordt niet voor niets wel eens 'de parel van de Veluwe' genoemd. In de gemeente Oldebroek liggen prachtige natuurgebieden die zeer geschikt zijn voor een fiets- of wandeltocht. Zin in een kopje koffie of thee tijdens jouw fiets- of wandeltocht? Dan ben je van harte welkom bij één van de rustpunten. Een rustpunt is een locatie bij een gastvrije inwoner van de gemeente Oldebroek.

De gemeente Oldebroek telt zo’n 23.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 100 km². Oldebroek bestaat uit verschillende kernen waaronder Oldebroek zelf, Oosterwolde, Wezep, ‘t Loo Oldebroek en Hattemerbroek.

In de gemeente Oldebroek worden het gehele jaar door verschillende evenementen georganiseerd. De meest bekende evenementen in de gemeente Oldebroek zijn de jaarlijkse Schapenmarkt in september en het jaarlijkse oogstfeest in augustus. Daarnaast worden ook allerlei andere evenementen georganiseerd in de omgeving voor jong en oud.

Voordelen

 • Begeleiding door 2 NVM Makelaar-taxateurs; voor de beste kwaliteit
 • Je bent welkom op één van onze 2 kantoren; altijd dichtbij
 • Vakkundige en vriendelijke binnendienst; wij helpen je graag
 • Alle medewerkers komen uit het werkgebied; wij kennen de omgeving
 • Uitgebreide verhuisservice; makkelijk verhuizen zoals jij dat wilt

Plan hier een waardebepaling of taxatie

  Van Der Linde Makelaardij

  Gewoon Dichtbij

  Nieuws

  Blijf op de hoogte

  Lees hier de laatste ontwikkelingen in de markt en het nieuws over ons makelaarskantoor

  Uw makelaar

  in Oldebroek en omstreken

  Huis verkopen funda Oldebroek

  Huis verkopen in Oldebroek? Makelaar Oldebroek gezocht? Uw woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt door en door. Uiteraard kunnen wij uw woning bouwkundig beoordelen en houden wij rekening met alle publiek- en privaatrechtelijke factoren.

  Wij werken samen met verschillende fotografen die uw woning perfect op de foto zullen zetten. Wij kunnen eventueel de reportage nóg mooier maken met hoogtefoto’s, een video of een drone. Samen met duidelijke plattegronden en een wervende verkooptekst wordt uw woning optimaal gepresenteerd. Zo zal de volgende persoon die ‘funda Oldebroek’ intikt wellicht uw prachtige huis zien staan.

  Als makelaar zijn wij verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar uiteindelijk doen wij dit samen met u. Door een perfecte samenwerking zullen wij er samen in slagen uw woning tegen de beste prijs en onder de juiste voorwaarden te verkopen. 

  Makelaar Oldebroek, huis verkopen Oldebroek, koopwoning Oldebroek gezocht? Van der Linde Makelaardij kent de markt en weet wat er speelt. Uw woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. En natuurlijk zijn wij u graag van dienst wanneer u een deskundige makelaar zoekt die u adviseert bij de aankoop van een woning. Wij helpen u graag!

  Huis kopen Oldebroek

  Als u op Google ‘funda Oldebroek’ intikt, komt u ongetwijfeld prachtige woningen tegen. Bent u benieuwd naar welke woningen in Oldebroek te koop staan of denkt u erover om uw eigen woning te verkopen? Wij zijn u graag van dienst. Wij kunnen u helpen met de aankoop van uw toekomstige woning. En wij natuurlijk zijn wij er ook voor u wanneer u uw woning wilt verkopen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.