Huis kopen, verkopen of taxeren?

Makelaar Oldebroek

Recent

Woningaanbod

Nieuw!
Bekijk
Hoofdafbeelding Molenstraat 6
Molenstraat 6

8081 BC Elburg

€ 895.000,- k.k.

€ 895.000,- k.k.

Bekijken
Nieuw!
Bekijk
Hoofdafbeelding Terbekeweg 70
Terbekeweg 70

8081 KW Elburg

€ 375.000,- k.k.

€ 375.000,- k.k.

Bekijken
Bekijk
Hoofdafbeelding Zuiderzeestraatweg 64A
Zuiderzeestraatweg 64A

8096 CB Oldebroek

€ 450.000,- k.k.

€ 450.000,- k.k.

Bekijken
Bekijk
Hoofdafbeelding Prins Willem Alexanderlaan 6
Prins Willem Alexanderlaan 6

8084 AB 't Harde

€ 750.000,- k.k.

€ 750.000,- k.k.

Bekijken
Bekijk
Hoofdafbeelding Smedestraat 4
Smedestraat 4

8081 EH Elburg

€ 350.000,- k.k.

€ 350.000,- k.k.

Bekijken
Bekijk
Hoofdafbeelding Eendenhoeksteeg 1B
Eendenhoeksteeg 1B

8081 GS Elburg

€ 219.500,- k.k.

€ 219.500,- k.k.

Bekijken

Wij staan voor jou klaar

Makelaar Oldebroek

Makelaar Oldebroek gezocht? Van Der Linde Makelaardij is een toonaangevende makelaar in de regio en verkoopt regelmatig mét succes woningen in Oldebroek. Jouw woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij helpen je graag!

Oldebroek wordt niet voor niets wel eens 'de parel van de Veluwe' genoemd. In de gemeente Oldebroek liggen prachtige natuurgebieden die zeer geschikt zijn voor een fiets- of wandeltocht. Zin in een kopje koffie of thee tijdens jouw fiets- of wandeltocht? Dan ben je van harte welkom bij één van de rustpunten. Een rustpunt is een locatie bij een gastvrije inwoner van de gemeente Oldebroek.

De gemeente Oldebroek telt zo’n 23.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 100 km². Oldebroek bestaat uit verschillende kernen waaronder Oldebroek zelf, Oosterwolde, Wezep, ‘t Loo Oldebroek en Hattemerbroek.

In de gemeente Oldebroek worden het gehele jaar door verschillende evenementen georganiseerd. De meest bekende evenementen in de gemeente Oldebroek zijn de jaarlijkse Schapenmarkt in september en het jaarlijkse oogstfeest in augustus. Daarnaast worden ook allerlei andere evenementen georganiseerd in de omgeving voor jong en oud.

Voordelen

 • Begeleiding door onze NVM Makelaar-taxateur; voor de beste kwaliteit
 • Vakkundige en vriendelijke binnendienst; wij helpen je graag
 • Alle medewerkers komen uit het werkgebied; wij kennen de omgeving
 • Uitgebreide verhuisservice; makkelijk verhuizen zoals jij dat wilt

Ik wil snel de waarde van mijn woning weten

  Upload hier fotos van je woning

  Van Der Linde Makelaardij

  Gewoon Dichtbij

  Nieuws

  Blijf op de hoogte

  Lees hier de laatste ontwikkelingen in de markt en het nieuws over ons makelaarskantoor

  Jouw makelaar

  in Oldebroek en omstreken

  Huis verkopen in Oldebroek? Makelaar Oldebroek gezocht? Jouw woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt door en door. Uiteraard kunnen wij jouw woning bouwkundig beoordelen en houden wij rekening met alle publiek- en privaatrechtelijke factoren.

  Wij werken samen met verschillende fotografen die jouw woning perfect op de foto zullen zetten. Wij kunnen eventueel de reportage nóg mooier maken met hoogtefoto’s, een video of een drone. Samen met duidelijke plattegronden en een wervende verkooptekst wordt jouw woning optimaal gepresenteerd. Zo zal de volgende persoon die ‘Funda Oldebroek’ intikt in de zoekbalk wellicht jouw prachtige huis zien staan.

  Als makelaar zijn wij verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van jouw woning, maar uiteindelijk doen wij dit samen met jou. Door een perfecte samenwerking zullen wij er samen in slagen jouw woning tegen de beste prijs en onder de juiste voorwaarden te verkopen. 

  Makelaar Oldebroek, huis verkopen Oldebroek, koopwoning Oldebroek gezocht? Van der Linde Makelaardij kent de markt en weet wat er speelt. Jouw woning zo goed mogelijk verkopen voor de beste prijs én zonder gedoe, dat is ons doel. En natuurlijk zijn wij jou graag van dienst wanneer jij een deskundige makelaar zoekt die jou adviseert bij de aankoop van een woning. Wij helpen jou graag!

  Funda Oldebroek

  Als jij op Google ‘Funda Oldebroek’ intikt, kom je ongetwijfeld prachtige woningen tegen. Ben jij benieuwd naar welke woningen in Oldebroek te koop staan of denk je erover om jouw eigen woning te verkopen? Wij zijn jou graag van dienst. Wij kunnen jou helpen met de aankoop van jouw toekomstige woning. En natuurlijk zijn wij er ook voor jou wanneer jij jouw woning wilt verkopen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

  Snel de waarde van
  je woning weten?

  Direct aanvragen