Elburg – Pijlkruid 45

Je bent nu hier:

In een jonge en onder architectuur gebouwde woonwijk wordt te koop aangeboden deze ROYALE en ZEER DUURZAME TUSSENWONING met UITBOUW OP DE BEGANE GROND en VRIJSTAANDE HOUTEN BERGING. De woningen aan de Pijlkruid staan bekend om haar vele ruimte en hoge duurzaamheidsniveau. Mede door ook nog eens een uitbouw op de begane grond beschikt deze woning over maar liefst 144 m² en is dan dus ook beduidend groter dan vergelijkbare objecten. Daardoor is deze woning niet alleen geschikt om in te starten, maar ook om in door te groeien als gezin. Dit is een woning voor nu én voor de toekomst. Het fraai vormgegeven woonhuis is in 2004 onder architectuur gebouwd en is volgens nieuwerwetse bouweisen tot stand gekomen met o.a. hogere plafonds, hogere deuren, z.g.n. luiere trapopgangen, etc. Met een volledig isolatieniveau, een nieuwe HR C.V.-combiketel, een pelletkachel en een zonneboiler is het dan ook geen wonder dat deze woning beschikt over een energielabel A. Nu bedraagt het advies maandbedrag nog € 163,- voor de verkopers, maar met eventuele aanschaf van zonnepanelen (die je mogelijk bij je hypotheek kan meefinancieren als energiebesparende maatregel) kan dit bedrag nog verder naar beneden gebracht worden, waardoor je geniet van nog lagere maandlasten! De woning is zowel van binnen als van buiten zeer goed onderhouden en instapklaar afgewerkt. Alleen je eigen kleurtjes nog op de muren aanbrengen en je kan al beginnen met verhuizen.

Zoek jij nou zo'n woning die alle beoogde vakjes aantikt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging met één van onze deskundige makelaars: 0525-686063. We laten je graag het huis zien en vertellen er je graag meer over. Voor meer informatie is er ook een uitgebreide verkoopbrochure beschikbaar, welke vrijblijvend is te downloaden via: Funda.nl of via onze website: vdlindemakelaardij.nl.

Woonwijk De Pal is in begin jaren 2000 tot stand gebracht en was de eerste nieuwbouwwijk die volgens de nieuwe bouweisen gebouwd werden. De wijk werd gebouwd voor jong tot oud waarbij er diverse woningen werden aangeboden, van rijwoningen tot tweekappers en van appartementen tot bungalows. Nu is de wijk volgroeid en is het een prettige woonwijk om te wonen, welke dicht bij voorzieningen ligt zoals het winkelcentrum 'de Vrijheid' en de vesting van Elburg. Een bruisend hart waar je in je vrije tijd heerlijk kan winkelen, een terrasje kan pakken, het water op kan gaan met een bootje of kan genieten van de jaarlijkse feesten zoals de Botterdagen of Winter in de Vesting. Elburg ligt aan de rand van de Veluwe en is goed bereikbaar via diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. De Randstad is hierdoor binnen ca. 1 uur aan te rijden.

INDELING
Begane grond:

Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, gemoderniseerde toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, ruime tuingerichte woonkamer van liefst 37 m² met vrijstaande pelletkachel en openslaande tuindeuren naar de achtertuin, proviandkast onder de trap (deels dienende als roomdivider), gezellige woonkeuken van ca. 17 m² v.v. een volledig vernieuwde keukenopstelling met de volgende apparatuur; vrijstaande LG koel-/vriescombinatie met ijsklontjesmachine (mogelijk over te nemen), inbouw combi-oven, inbouw inductiekookplaat, inbouw afzuigkap, inbouw vaatwasser en kokend waterkraan. Alle inbouwapparatuur is van het merk Pelgrim. Vanuit de keuken is er een openslaande deur naar het terras aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Overloop, ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde van ca. 13,50 m² met toegang tot het balkon aan de voorzijde gelegen op het zuiden, twee identieke en ruime kinderslaapkamers aan de achterzijde van ieders ca. 10 m², moderne badkamer van ca. 7 m² v.v. ruime inloopdouche met regen-/massagedouche, groot ligbad, wandcloset en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken zeer ruime open zolderverdieping met opstelplaats wasapparatuur, HR C.V.-combiketel (2018), nieuwe M.V.-box (2024) en zonneboiler (2004), knieschotten voor opbergruimte, twee tuimeldakramen en mogelijkheden voor vierde en evt. vijfde slaapkamer.

Tuin:
Verzorgde en onderhoudsarme voor- en achtertuin. De voortuin kent een uitstekende bezonning vanwege de zuidelijke ligging en daarom is hier een extra zonneterras aangelegd. De voortuin is v.v. keurige sierbestrating en een aantal borders met beplanting. De achtertuin is op eenzelfde manier aangelegd en is v.v. een houten veranda van ca. 3.00 meter x 3.20 meter. In de achtertuin is een houten berging aanwezig van ca. 6 m² v.v. elektra en de tuin is bereikbaar via een achterom.

BIJZONDERHEDEN
- De totale vloeroppervlakte in de woning bedraagt maar liefst 152 m²!;
- Alle slaapkamers op de eerste verdieping zijn v.v. een elektrisch bedienbaar rolluik;
- In de keuken is er smart home verlichting aangelegd bedienbaar via een app.

Oplevering: medio februari / maart 2025.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusVerkocht onder voorbehoud
  • Koopprijs€ 439.500,- k.k.
  • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningTussenwoning
  • Bouwjaar2004
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenIn woonwijk

Indeling

  • Woonoppervlakte144 m2
  • Perceeloppervlakte165 m2
  • Inhoud495 m3
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3
  • Aantal badkamers1

Kaart

Plattegronden

Video

Panorama

Vooraanzicht

Entree

Woonkamer

Woonkamer

Keuken

Overloop

Slaapkamer

Balkon

Slaapkamer

Slaapkamer

Badkamer

Zolder

Achtertuin

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen