Match & Move

Je bent nu hier:

 

Zou jij graag binnen de regio willen verhuizen, maar ontbreekt het aan geschikte alternatieven? In dat geval kan Match & Move dé oplossing zijn.

Met Match & Move willen wij toekomstig aanbod in kaart brengen. Iedereen die een eigen woning heeft en op zoek is naar een andere woning, heeft op termijn wat te verkopen. Door dat weer te geven zie je dat er veel meer potentieel aanbod is dan Funda doet vermoeden.

De woningen die op deze pagina staan zijn nog niet actief in de verkoop, maar komen beschikbaar zodra de eigenaar een alternatief gevonden heeft. Staat er een woning tussen waar jij mogelijk interesse in hebt? Laat het ons weten en wij informeren jou zodra de woning daadwerkelijk te koop komt. Wie weet komt er een match en volgt wellicht de move naar jouw volgende woning.

Gezocht

't Harde
Vrijstaand
3
1
>2000
Woonruimte120 m²
Perceel400 m²
Vrijstaande woning met minimaal 120 m² woonoppervlakte gelegen op een vrije woonlocatie. Bij voorkeur wat nieuwere woning. Wens voor een gelijkvloers woonprogramma.
€ 400.000 - 600.000

Aangeboden

't Harde
Hoekwoning
4
1
> 1970
Woonruimte130 m²
Perceel393 m²
Zeer royale hoekwoning met een groot / vrij perceel op een rustige woonlocatie. Deze hoekwoning beschikt over een garage en een oprit. De woning is volledig na geïsoleerd en heeft een energielabel A.
€ 300.000 - 400.000