’t Harde – Blerckweg 25

Je bent nu hier:

Deze TUSSENWONING aan de Blerckweg 25 in ’t Harde bieden wij te koop aan in opdracht van woningstichting UWoon. Tot 15 augustus 2022 wordt deze woning alleen aangeboden en verkocht aan gegadigden die een door hem/haar/hen gehuurde sociale huurwoning achterlaten die zij nu huren van één van de aangesloten woningstichtingen verbonden aan het samenwerkingsverband Noord-Veluwe Wonen, nl. UWoon, Omnia, Delta Wonen of Woningstichting Putten. Deze woning aan de Blerckweg 25 in 't Harde wordt bij voorrang verkocht aan een bestaande huurder tegen de vastgestelde koopsom.

Geïnteresseerden die nu al wel een woning huren via één van de aangesloten woningstichtingen kunnen alleen een bezichtiging aanvragen per e-mail. Stuur met deze e-mail een kopie van je huurovereenkomst mee, waarmee je aan kunt tonen dat je een actuele huurder bent, incl. een betaalafschrift van je laatst betaalde huur. Zodra wij je complete aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Huur je op dit moment geen woning via één van de aangesloten woningstichtingen, maar heb je wel interesse in deze woning? Dan kan en mag je je wel inschrijven voor deze woning als geïnteresseerde c.q. als "reservekandidaat". Mocht de woning nl. niet worden verkocht aan een bestaande huurder, dan zal de woning na 15 augustus in vrije verkoop komen. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Je aanmelding voor de reservelijst graag per e-mail aan ons doorgeven.

De woning aan de Blerckweg 25 is gebouwd in 1953. De woning is netjes onderhouden en gelegen op een perceel van ongeveer 132 m2. De woning is deels geïsoleerd en voorzien van vrij nieuwe dubbele beglazing. De spouwmuren van de oorspronkelijke woning zijn niet (na)geïsoleerd, de spouwmuren van de aanbouw waarschijnlijk wel. De vloer van de aanbouw is ook geïsoleerd en ook is het dak goed nageïsoleerd. De woning is niet voorzien van centrale verwarming, maar van lokale gaskachels op de b.g.g. De verdieping is niet voorzien van kachels/verwarming en ook is er geen voorziening van warm water in de woning. Geadviseerd wordt om centrale verwarming aan te leggen (radiatoren en/of vloerverwarming) via een (hybride) HR CV-combiketel of via een warmtepomp. Tevens wordt geadviseerd om de spouwmuren na te isoleren.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toiletruimte met closet en fonteintje, bergkast / provisiekast onder de trap, woonkamer met straatgerichte zithoek, tuingerichte en uitgebouwde eetkeuken met dakkoepel, eenvoudige maar nette keukenvoorziening, aansluitmogelijkheid voor wasmachine, binnendeuren naar de slaapkamer op de begane grond van circa 3,0 bij 4,34 meter, aansluitend de licht betegelde badkamer van circa 2,10 bij 2,51 meter die is voorzien van wastafelcombinatie, douchehoek en closet. De tuin is bereikbaar vanuit de keuken.

Eerste verdieping:
Overloop, compacte gedateerde badkamer met douche en wastafelcombinatie, 3 slaapkamers (ca. 4½, 8 ½ en 10 m²), ieder met een vaste kast.

Tweede verdieping/zolder:
Vlizotrap vanaf de overloop naar de (niet bevloerde) bergzolder/vliering.

Onderhoudsarme achtertuin met goede bezonning (zuidwesten), stenen berging van circa 7 m2 v.v. elektriciteit, tweede houten berging. Achterom via achterpad.

Omdat het een voormalige huurwoning is, zullen er een aantal bijzondere clausules opgenomen worden in de koopovereenkomst:
- As is, where is clausule;
- Niet bewoningsclausule;
- Asbestclausule;
- Anti-speculatiebeding gedurende 1 jaar;
- Zelfbewoningsverplichting door koper;
- De perceelgrootte betreft een geschatte grootte. De exacte grootte wordt nog opgemeten door het kadaster.

Uiteraard heb je de mogelijkheid om eventuele (bouwkundige) onderzoeken te (laten) verrichten.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Koopprijs€ 258.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1953
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

Indeling

 • Woonoppervlakte87 m2
 • Perceeloppervlakte132 m2
 • Inhoud385 m3
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal badkamers2

Kaart

Stel jouw vraag

info@vdlindemakelaardij.nl
0525 68 60 63