Match & Move

Je bent nu hier:
Zou jij graag binnen deze regio willen verhuizen, maar ontbreekt het aan geschikte alternatieven? In dat geval kan Match & Move dé oplossing zijn!

Alhoewel het aanbod op Funda beperkt is, zijn er ontzettend veel mensen die graag willen verhuizen. Als heel veel mensen willen verhuizen, betekent dat ook dat er heel veel potentieel aanbod is. Alleen wordt dat toekomstige aanbod niet openbaar in kaart gebracht. Wat ons betreft een grote gemiste kans en daar gaan wij als Van Der Linde Makelaardij wat aan doen.

Door Match & Move laten wij zien welke woningen er concreet te koop komen op het moment dat de verkoper een andere woning gevonden heeft. Op die manier blijkt er veel meer aanbod te zijn dan nu via Funda beschikbaar is.

Match & Move is interessant voor jou wanneer je een eigen woning hebt en binnen de regio wil verhuizen. Door jouw woning aan te bieden op Match & Move en aan te geven naar wat voor woning je verhuizen wilt, wordt de kans op een match groter en volgt wellicht eindelijk de move naar jouw volgende woning.
Meer weten over Match & Move of onze dienstverlening? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Klik hier om het contactformulier in te vullen of bel 0525-686063. Wij helpen jou graag verder.

Snel de waarde van
je woning weten?

Direct aanvragen